• Nederlands
  • Deutsch

Tenor tuba lessen nabij Maastricht, Sittard en Heerlen

Tenor tuba is een fantastisch instrument en het bespelen ervan kan een prachtige hobby zijn. Door regelmatig te studeren onder begeleiding van een deskundige zal het zeker lukken om een behoorlijk niveau te bereiken.
Het is aan te raden de eerste stappen op dit blaasinstrument onder begeleiding te doen. Vaak beginnen enthousiaste mensen zelf te spelen. Wanneer je dit gaat doen zonder goede begeleiding sluipen er al snel fouten in het spel. Deze foutjes kunnen op termijn een bron van problemen worden. Het is daarom aan te raden dit te voorkomen door gelijk met een vakman in zee te gaan. Een tweede voordeel is dat je ontwikkeling veel sneller zal gaan met een goede coach. Het is duidelijk dat je dan in dit geval gebruik kan maken van de kennis en expertise van Ton Janssen.

 

Voor gevorderden is het eveneens een goede zaak om lessen te volgen. Je kunt je spel opfrissen en naar een hoger niveau brengen. Dit zal het plezier alleen maar verhogen.

 

Individuele lessen kunnen gevolgd worden bij Ton Janssen in Elsloo, gemeente Stein. Elsloo is gelegen in Limburg in de hoek Sittard, Heerlen, Maastricht. Omliggende dorpen van Elsloo zijn o.a., Geleen, Beek, Schimmert, Genhout, Valkenburg, Meerssen, Bunde , Geulle, Urmond, Berg aan de Maas en Geleen.


Belangrijk uitgangspunt voor de lessen zijn het plezier. Heeft u plezier aan het volgen van lessen zal uw niveau zich snel verbeteren. De lessen behelzen een drietal aantal hoofdzaken, plezier, beheersing van je instrument en het spelen van leuk repertoire. Het repertoire gaat altijd in overleg omdat het hier gaat om een persoonlijke smaak. Individuele technische oefeningen zullen ook voor iedereen anders zijn omdat iedere persoon uniek is.

 

Er bestaat de mogelijkheid om Ton uit te nodigen voor het geven van workshops. Een workshop kan in Elsloo worden verzorgd of eventueel op locatie. Onderwerpen die in een workshop aan de orde komen worden vooraf besproken met de opdrachtgever. U kunt ook het initiatief wat betreft de inhoud aan Ton Janssen overlaten.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op info@tonjanssen.com of op zijn website www.tonjanssen.com